U bent hier
​Nieuw bij de zone: Nadia en Marc

Onze zonale diensten hebben er weer versterking bij: Zowel bij Financiën als bij Preventie zijn er nieuwe gezichten. Nadia is deskundige financiên & overheidsopdrachten, Marc is zopas als interne preventieadviseur niveau II gestart. We stellen hen graag aan je voor.

De kans bestaat dat je onze nieuwe, interne preventieadviseur al kent. Marc Prinsen is namelijk al 25 jaar vrijwillige brandweerman bij post Herk-de-Stad. Bovendien maakte hij bij zijn vorige werkgever ook actief deel uit van de bedrijfsbrandweer.

Van verlichting naar brandweer

Het leven binnen de brandweer is hem dus niet onbekend. “Ik heb 33 jaar bij Feilo-Sylvania in Tienen gewerkt, als lid van de brandweer van het bedrijf en tegelijk als proces-engineer verlichting. Sylvania maakte straatverlichting, halogeenlampen, leds en showverlichting. Jammer genoeg is het bedrijf vorig jaar overgenomen door het Chinese Feilo, dat besloot de productieafdeling te sluiten.”


Preventie en welzijn

Toen de vacature van preventieadviseur niveau II binnen onze zone bekend werd, besloot Marc zijn kans te wagen. “Met als voornaamst hobby ‘vrijwillige brandweer’ is dat niet zo gek hé,” lacht hij. Marc werkt samen met en onder leiding van de interzonale preventieadviseur Robin Vandebroek aan de uitbouw en ondersteuning van het welzijns- en preventiebeleid binnen de zone. Hij is zopas 55 jaar geworden en woont samen met zijn partner Martine in Halen. Via de zoon van Martine is hij sinds 15 maanden ook de trotse plus-opa van Elyana.

Deskundige overheidsopdrachten

De financiële dienst is vanaf nu 3 vrouwen sterk. Naast Cindy en Evi vind je daar nu ook Nadia Bex. Zij is aangeworven als deskundige financiën & overheidsopdrachten. “Na 21 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Toen ik de vacature las, was ik heel geïnteresseerd want ‘de brandweer’ spreekt toch nog altijd tot de verbeelding. Tegelijk heeft een job bij de ‘boekhouding’ ook iets heel vertrouwds voor mij. Hoewel, deze boekhouding - budgettaire boekhouding - steekt in een heel ander jasje dan in de privésector. Een uitdaging!”

Mezelf inwerken

Nadia zal er voor zorgen dat de dossiers die onder de wetgeving van de overheidsopdrachten vallen administratief in orde zijn. Haar boekhoudkundige taken omvatten ook nog het aanmaken van bestelbonnen, een financieel dagboek bijhouden, nakijken inkomende facturen, … “Ik zal ook als back-up van Cindy beschikbaar zijn. Maar eerst en vooral wil ik mezelf goed inwerken in mijn opdracht.”

Van slotenmaker naar brandweer

Je kan als werknemer van de zone bij Nadia terecht voor alle vragen die met financiën en overheidsopdrachten te maken hebben. “Maar ook met andere vragen waarbij je denkt dat ik je zal kunnen helpen!” Nadia studeerde graduaat boekhouden & fiscaliteit en werkte voorheen bij LOCS – De Slotenmaker. Nadia woont in Zepperen en in haar vrije tijd tennist ze graag. Ze is gehuwd met Frank en heeft 2 zonen: Martijn (13 jaar) en Lennert (10 jaar).

We heten zowel Marc als Nadia van harte welkom in onze organisatie en wensen hen heel veel succes!

​Nieuw bij de zone: Nadia en Marc Hulpverleningszone Zuid-West Limburg
Meer nieuws
© Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy en voorwaarden Extranet Shop Contact Website by Brainlane