U bent hier
​Steun Brandweer Brussels Airport

De vreselijke gebeurtenissen van 22 maart liggen nog vers in ons geheugen. De brandweer van Brussels Airport heeft de onmiddellijke gevolgen van de aanslagen actief meegemaakt. Om de vele brandwondenslachtoffers, waaronder ook kinderen, te steunen, verkoopt de luchthavenbrandweer een speciale herdenkingspatch ten voordele van de vzw Pinocchio.

Geert Raveel, technicus bij de luchthavenbrandweer en luitenant bij post Deinze (Brandweerzone Centrum), legt uit: “We verkopen patches van 8 cm doorsnede, met klittenband, ten voordele van vzw Pinocchio.
Op de patch staat de datum van de aanslagen vermeld, alsook het logo van Brussels Airport en de naam van het brandweerkorps. De tekening in het midden van de patch symboliseert het werk dat de brandweer toen verzette.”

Patch bestellen

“De patch kost 5 euro. Hiervan gaat 1,50 euro naar de fabricatiekosten en 3,50 euro naar de vzw Pinocchio, die zich inzet voor kinderen met brandwonden. De patch kun je bestellen via het mailadres: 22032016.bru-air@telenet.be. Brussels Airport Fire Rescue dankt je alvast bij voorbaat!”

​Steun Brandweer Brussels Airport Brussels Airport Fire Rescue
Meer nieuws
© Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy en voorwaarden Extranet Shop Contact Website by Brainlane