U bent hier
Belgian Fire Games 2018 in Genk

Welk team wint dit jaar de Belgian Fire Games en sleept zo een ticket in de wacht voor de World Police & Fire Games, de wereldkampioenschappen voor politie en brandweer? De Belgian Fire Games vinden plaats op zondag 16 september 2018, in de brandweerschool PLOT in Genk.

De 3de editie van de Belgian Fire Games vindt plaats op zondag 16 september 2018 van 9 tot 18 uur in Genk.

Welke hulpverleningszone zal, in navolging van Brussel (winnaar 2014) en Vlaams-Brabant West (winnaar 2016), een team mogen afvaardigen om België te vertegenwoordigen op de volgende wereldkampioenschappen? We rekenen alvast op jouw enthousiasme om deel te nemen!

De minister van Binnenlandse Zaken, de lokale overheden, de burgers en de supporters zullen aanwezig zijn om de teams aan te moedigen.

Inschrijvingen

De inschrijvingen lopen van 28 februari tot 31 mei 2018 via het elektronisch formulier.
De teams moeten gemengd zijn. Dat wil zeggen: elk team bestaat uit leden van minstens twee posten van de zone. Meerdere zones mogen ook samen een team vormen.

Tot de inschrijvingen afgesloten zijn, is slechts één team per zone toegelaten. Vervolgens zal de organisatie bekijken of er nog plaats is om een tweede team toe te laten.
Zijn er meerdere teams of zelfs te veel collega's in een zone kandidaat om deel te nemen, dan is het mogelijk dat we preselecties organiseren.

Proeven & wedstrijdreglement

De 6 proeven van de Belgian Fire Games 2018 zijn:

  • onder de grond
  • de watertoren
  • blussen aan de overkant
  • rookkot
  • ontzetting uit een autobus
  • een ritje met de kar

Onze jeugdbrandweer van post Sint-Truiden en post Hasselt testten deze proeven al uit!

Meer informatie over het wedstrijdreglement, de partners en andere informatie over de Belgian Fire Games en de World Police & Fire Games vind je terug op de webpagina van Civiele Veiligheid.

Belgian Fire Games 2018 in Genk Belgian Fire Games
Meer nieuws
© Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy en voorwaarden Extranet Shop Contact Website by Brainlane