U bent hier
Benoeming zonecommandant

Onze zonecommandant is geen waarnemend zonecommandant meer. Hij werd op 8 mei 2017 door de zoneraad benoemd als zonecommandant met ingang van 1 juni. Een aanwervingsprocedure ging hieraan vooraf. Er werden nog enkele aanstellingen beslist op deze zoneraad.

Kolonel Bert Swijsen was al van voor de zonevorming coördinator van de zone. Sinds 1 januari 2015 werkte hij als waarnemend zonecommandant van hulpverleningszone Zuid-West Limburg. Nu is hij, na een uitgebreide aanwervingsprocedure, waarnemend zonecommandant af. Hij is door de zoneraad benoemd tot zonecommandant met ingang van 1 juni. Gefeliciteerd!

Sector Zuid


Brandweerman Martijn Stassen (post Hasselt) is aangesteld als stagiair-beroepskapitein voor de sector Zuid, en dit met ingang van 1 oktober 2017. Martijn volgt vanaf september de officieren-opleiding en zal op 1 oktober 2017 de overstap maken van post Hasselt naar de sector Zuid.

In tussentijd stellen we in post Tongeren korporaal-vrijwilliger Karl Moreas tijdelijk aan in de functie van kapitein-vrijwilliger. Karl is beroepsofficier in Brussel en beschikt over een jarenlange ervaring in deze functie. Karl zal de zone en post Tongeren tijdelijk ondersteunen in de functie kapitein-vrijwilliger.

We wensen beiden héél veel succes!

Benoeming zonecommandant Mine Daelemans
Meer nieuws
© Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy en voorwaarden Extranet Shop Contact Website by Brainlane