U bent hier
Brandweercongres Back 2 Basics 2018

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober 2018 organiseert Brandweervereniging Vlaanderen het Brandweercongres ‘Back2basics’. Dit jaar vindt het brandweercongres plaats in de Brandweerschool PIVO in Asse. Het congres heeft dit jaar ook voor administratieve medewerkers van de brandweer een aanbod uitgewerkt. Dien daarom op tijd je opleidingsaanvraag in!

Kom naar het brandweercongres en volg er sessies van verschillende Belgische en internationale sprekers, neem zelf deel aan workshops en ontmoet de belangrijkste bedrijven actief in de veiligheidssector op de vakbeurs.

Dien alvast zo snel mogelijk je opleidingsaanvraag in bij je diensthoofd of sectorcommandant. De inschrijvingen voor de workshops starten namelijk op 1 augustus!

Voor wie?

Het brandweercongres is er voor álle mensen actief in de brandweer, alle personeel werkzaam binnen de brandweerzones. Niet alleen voor operationelen, ook voor administratief en ondersteunend personeel, ambulanciers … Bovendien zijn ook andere geïnteresseerden en belanghebbenden meer dan welkom. Dankzij de mooie locatie van de brandweerschool, zijn er dit jaar heel wat mogelijkheden om praktijkoefeningen en workshops aan te bieden. Op die manier maken we er een echt ‘doe-congres’ van.

2-daags doe-congres

Gezien het succes van de vorige jaren, wordt het congres dit jaar uitgebreid naar een tweedaags evenement. Alle aspecten van de brandweerwerking worden belicht, waardoor alle collega’s de kans hebben om relevante sessies te volgen. Op vrijdag zijn er workshops rond niet-operationele thema’s, zoals HRM, ICT, Preventie en opleidingen voor de zoneleiding en administratieve diensten. Op zaterdag zal het congres plaatsvinden zoals we het kennen, met allerhande koude en warme workshops en presentaties.

Meer info: www.brandweercongres.be

Brandweercongres Back 2 Basics 2018 Brandweervereniging Vlaanderen
Meer nieuws
© Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy en voorwaarden Extranet Shop Contact Website by Brainlane