U bent hier
Brandweercongres Back 2 The Future 2019

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2019 organiseert Brandweervereniging Vlaanderen het Brandweercongres ‘Back2TheFuture’. Dit jaar vindt het brandweercongres plaats op Campus Vesta in Ranst. Het congres heeft dit jaar ook voor administratieve medewerkers van de brandweer een aanbod uitgewerkt. Dien daarom op tijd je opleidingsaanvraag in!

Het brandweercongres is er voor álle mensen actief in de brandweer, alle personeel werkzaam binnen de brandweerzones. Niet alleen voor operationelen dus maar ook voor administratief en ondersteunend personeel, ambulanciers … Bovendien zijn ook andere geïnteresseerden en belanghebbenden meer dan welkom. Dankzij de mooie locatie van de brandweerschool, zijn er dit jaar heel wat mogelijkheden om praktijkoefeningen en workshops aan te bieden. Op die manier maken we er een echt ‘doe-congres’ van.

2-daags doe-congres

Gezien het succes van de vorige jaren, wordt het congres ook dit jaar gespreid over twee dagen. Alle aspecten van de brandweerwerking worden belicht, waardoor alle collega’s de kans hebben om relevante sessies te volgen. Op vrijdag zijn er workshops rond niet-operationele thema’s, zoals HRM, ICT, Preventie en opleidingen voor de zoneleiding en administratieve diensten. Op zaterdag zal het congres plaatsvinden zoals we het kennen, met allerhande koude en warme workshops en presentaties.

Meer info: www.brandweercongres.be

Brandweercongres Back 2 The Future 2019 Brandweervereniging Vlaanderen
Meer nieuws
© Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy en voorwaarden Extranet Shop Contact Website by Brainlane