U bent hier
Brandweerkoor zingt 'Stille Nacht, Veilige Nacht'

Hét brandweerkoor bestaat écht. Wat meer is, twee van onze collega's maken er deel van uit. Melanie van de personeelsdienst en Gretel van communicatie smeerden hun stembanden en trokken op 30 november naar de brandweerkazerne van Herentals voor de geluidsopnamen. Op vrijdag 9 december werd het bijbehorend filmpje ingeblikt op de kerstmarkt van Leuven. 

Het Vlaams agentschap Wonen en Netwerk Brandweer hebben de handen in mekaar geslagen om ook dit jaar een ludieke sociale mediacampagne te lanceren rond veilige eindejaarsfeesten.

Het resultaat is een nieuwe, ludieke versie van de kerstklassieker 'Heilige Nacht'. "We maakten er 'Veilige Nacht' van," leggen Melanie en Gretel uit. "Samen met leden van Netwerk Brandweer en een extern communicatiebureau werd een nieuwe tekst gemaakt, met een aantal tips rond brandveiligheid. Die tekst hebben we met leden van de brandweer uit Herentals, uit zone Vlaams-Brabant West en zelfs uit Gent ingezongen in de kazerne van post Herentals."

Voor de bijbehorende video trokken we in interventiepak naar de kerstmarkt van Leuven. Daar hadden we heel wat bekijks van het publiek, vooral ook omdat er ook heel wat brandweerlieden uit Leuven zelf zich bij ons gelegenheidskoor aansloten. We hebben het liedje er verschillende keren samen gezongen. Het resultaat mag er zijn," besluiten Melanie en Gretel.

Brandweerkoor zingt 'Stille Nacht, Veilige Nacht' Hulpverleningszone Zuid-West Limburg
Meer nieuws
© Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy Extranet Shop Vacatures Contact Website by Brainlane