U bent hier
Firefighters 4 Nepal zoeken collega's voor project in Nepal

De vzw Firefighters 4 Nepal is op zoek naar nieuwe collega's. Het team zoekt mensen die de vzw kunnen helpen bij het voorbereiden van een nieuwe project in België en, eind 2018, in Nepal. "De bedoeling van het tweede project is het voorzien van adembescherming voor de brandweermannen daar, in Nepal," zegt Johan Schots. Interesse? Zeker verder lezen!

"Adembescherming is in Nepal op dit moment bijna onbestaande," weet Johan, zelf al meer dan 15 jaar ervaring met internationale noodhulp. "Alleen de brandweer van de luchthaven van Kathmandu gebruikt adembescherming, omdat de richtlijnen omtrent het ontvangen van internationale vluchten dat zo voorschrijven."

Van metaalbewerker tot websitebouwer

Concreet is de vzw op zoek naar mensen die erg goed op de hoogte zijn van alles omtrent onderhoud van adembescherming. "Ook mensen die een goeie kennis hebben van binnenbrandbestrijding, mensen die kunnen helpen op vlak van het uitbouwen van een website, collega's die administratief zeer sterk zijn zijn - eventueel in boekhoudkundig - maar ook bijvoorbeeld een metaalbewerker die in Nepal een 40-voet container wil ombouwen, kunnen we goed gebruiken!"

Meer weten? Je aanmelden als kandidaat?

Alle info is terug te vinden op de facebookpagina en via de gloednieuwe website: www.f4n.be, waar alle info nog eens kan worden nagelezen onder de nieuwsrubriek.

Wil je hieraan meewerken? Stuur een cv en motivatiebrief naar info@f4n.be

Firefighters 4 Nepal zoeken collega's voor project in Nepal www.f4n.be
Meer nieuws
© Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy en voorwaarden Extranet Shop Contact Website by Brainlane