U bent hier
De Brandweer in Actie

Opendeurdagen, inzet voor goede doelen, in actie tijdens een brand… We komen de brandweermannen en –vrouwen overal tegen. Daarom een (onvolledig) foto-overzicht met jullie in actie. 

Bedankt!

Een dikke ‘dank je wel’ komt er uit Hamont-Achel, van brandweerman Rob Meeuwissen. Want hij mocht voor de opendeurdag van brandweer Neerpelt van onze zone een raptor en kruiwagen lenen. “De opendeurdag was mede dankzij jullie hulp een geslaagde dag. Op onze site vinden jullie hel wat sfeerbeelden. Alleszins bedankt en tot binnenkort!”

Levensloop en zo

Afgelopen maanden waren onze brandweerposten erg actief qua inzet voor goede doelen, pasta- en mosselavonden, opendeurdagen, ... Zo namen de brandweermannen van Tessenderlo deel aan Levensloop Tessenderlo. In Tongeren en Sint-Truiden gingen de deuren voor het grote publiek open. En we eerden de slachtoffers van de aanslagen in Parijs (13/11/2007) met een minuut stilte. Daarbij ook denkend aan onze Franse collega's die vaak als eerste hulpverleners op de plek van zo'n ramp aankwamen.

Alle foto's in onderstaande foto-overzicht. Ook op onze Facebookpagina vind je regelmatig beelden van ons werk of onze activiteiten terug. Like de pagina en je blijft op de hoogte!

OPROEP

Stuur gerust jullie nieuws en foto’s (dat te maken heeft met de brandweer) naar onze communicatiedienst. We posten ze – als je dat wilt – op Facebook, Twitter, onze website en/of LinkedIn.

De Brandweer in Actie Hulpverleningszone Zuid-West Limburg.be
Meer nieuws
© Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy en voorwaarden Extranet Shop Contact Website by Brainlane