U bent hier
Stap mee met Fire For Life 2017

Dit jaar is er opnieuw een editie van Fire For Life, de deelname van de brandweer aan de actie Music For Life (ook wel bekend als De Warmste Week van radiozender Studio Brussel). Interesse om op de een of andere manier aan FFL deel te nemen, ten voordele van het goede doel? Lees dan zeker verder.

De organisatie van Fire For Life stelt t-shirts, jassen, sweaters en vlaggen te koop op hun site www.fireforlife.be. Voor opendeurdagen en infomarkten rond brandveiligheid stelt de organisatie ook rookmelders in een mooie verpakking ter beschikking. Brandweerposten kunnen die dan verkopen. Alle opbrengsten gaan de naar vzw Pinocchio, ten voordele van kinderen met brandwonden.

Samen naar domein Puyenbroeck

Er zijn ook plannen om met verschillende brandweerposten samen op te trekken naar het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke (Oost-Vlaanderen). Die mars zal plaatsvinden op 23 december 2017. Deelnemen kost 50 euro. Meer details over deze actie, over de inschrijfmodaliteiten, enzovoort, vind je op de website www.fireforlife.be.

Snel inschrijven!

Wil je meer info over een eventuele deelname met collega’s aan die mars, neem dan contact op met Jurgen Carolus van Post Tongeren.

Je kan ook rechtstreeks inschrijven via www.fireforlife.be en daarna Jurgen op de hoogte brengen. De inschrijvingen lopen snel en zo heel veel plaats is er niet meer!

Stap mee met Fire For Life 2017 www.fireforlife.be
Meer nieuws
© Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy en voorwaarden Extranet Shop Contact Website by Brainlane