U bent hier
Firefighters 4 Nepal vragen jouw steun

De vzw Firefighters 4 Nepal is een niet-gouvernementele hulporganisatie, opgericht door 4 brandweermannen met een voorliefde voor Nepal. Het doel: de Nepalese brandweer opleiden en voorzien van degelijk internetie- en beschermingsmateriaal. En jij kan ook helpen. Door op Firefighters 4 Nepal te stemmen, door geld te doneren of door je aan te melden als vrijwilliger!

Nog tot 30 november 2017 kan je gratis je steentje bijdragen door op Firefighters 4 Nepal te stemmen. De vzw is door het Torfsfonds van Schoenen Torfs uitgekozen als een van de 150 goede doelen die kans maken op elk 1.000 euro. Maar daarvoor hebben de Firefighters 4 Nepal wel jouw stem nodig. Stemmen kan nog tot 30 november, via de stemknop op deze webpagina van het Torfsfonds. Doe het nu! Dhanyebahd! (dankjewel in het Nepalees)

Adembescherming voor brandweer Nepal

In 2018 willen de Firefighters 4 Nepal werk maken van adembescherming voor de Nepalese brandweer. En daarom zijn ze op zoek naar mensen die ervaring hebben met adembescherming voor de brandweer. "Adembescherming is in Nepal op dit moment bijna onbestaande," weet Johan, zelf al meer dan 15 jaar ervaring met internationale noodhulp. "Alleen de brandweer van de luchthaven van Kathmandu gebruikt adembescherming, omdat de richtlijnen omtrent het ontvangen van internationale vluchten dat zo voorschrijven."

Van metaalbewerker tot websitebouwer

Concreet is de vzw op zoek naar mensen die erg goed op de hoogte zijn van alles omtrent onderhoud van adembescherming. "Ook mensen die een goeie kennis hebben van binnenbrandbestrijding, mensen die kunnen helpen op vlak van het uitbouwen van een website, collega's die administratief zeer sterk zijn zijn - eventueel in boekhoudkundig - maar ook bijvoorbeeld een metaalbewerker die in Nepal een 40-voet container wil ombouwen, kunnen we goed gebruiken!"

Meer weten? Je aanmelden als kandidaat?

Alle info is terug te vinden op verschillende communicatiekanalen van de Firefighters 4 Nepal.

Firefighters 4 Nepal vragen jouw steun www.f4n.be
Meer nieuws
© Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy en voorwaarden Extranet Shop Contact Website by Brainlane