U bent hier
Gezocht: Preventionist met ervaring in de bouwsector

Als 'Preventionist' van onze hulpverleningszone geef je advies inzake brandveiligheid aan bouwheren, architecten, studiebureaus, projectmanagers, … om zo te streven naar een brandveilige hulpverleningszone.

Behalve een adviserende rol krijg je als preventionist ook de taak om aanvragen voor milieuvergunningen en stedenbouwkundige vergunningen, plannen voor (her-)aanleg straten en pleinen, bereikbaarheid gebouwen, brandveiligheid van bouwplannen, ... te beoordelen.

Je adviseert zo enerzijds de bouwheer om een brandveilig gebouw neer te zetten, anderzijds geef je ook de steden en gemeenten objectief advies inzake brandveiligheid van gebouwen en inrichtingen op hun grondgebied.

Gedreven team

Je werkt in een klein maar gedreven team van preventionisten, onder leiding van de verantwoordelijke officieren. Samen streven jullie naar een betere brandveiligheid van gebouwen en inrichtingen in onze zone.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uiterst boeiende werkomgeving te midden van de brandweer en medische hulpverlening met toffe collega's in een moderne werkomgeving. De jobinhoud vraagt dat je je regelmatig binnen onze zone verplaatst, er is dus mogelijkheid tot veel sociale interactie tijdens de uitoefening van je job. Verder bieden wij ook nog:

  • Een boeiende en gevarieerde job met voltijdse tewerkstelling
  • De mogelijkheid tot vorming
  • Een contract van onbepaalde duur
  • 34 dagen vakantie
  • Glijdende werktijden
  • Een correcte verloning volgens je diploma

Meer weten?

Download de volledige functie-omschrijving en aanwervingsvoorwaarden voor Preventionist.

© Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy en voorwaarden Extranet Shop Contact Website by Brainlane