U bent hier
Bellen aan een gunstig zonetarief

Als personeelslid van onze zone krijg je de kans om in te tekenen op een gunstig tariefplan voor je gsm-gebruik, via Proximus. Het zonecollege heeft hiervoor het licht op groen gezet. Wil je gebruik maken van dit tariefplan, lees dan zeker verder.

Voor je privé gsm-verbruik kun je vanaf nu intekenen op het tariefplan van de zone, als je dat wil. Je wordt dan automatisch klant van Proximus, met eventueel behoud van je nummer. De kosten van je gsm-verbruik blijven voor eigen rekening maar je kan gebruik maken van de voordeligere tarieven die wij konden afsluiten.

Enkele afspraken

Als personeelslid kun je één SIM-kaart laten activeren via dit tariefplan. Het tariefplan is echter niet toegankelijk voor familieleden en aanverwanten. Het verbruik via dit tariefplan is dus voor eigen rekening, waarbij Proximus jou rechtstreeks de factuur bezorgt. De hulpverleningszone komt dus niet tussen in deze gsm-kosten en ook niet in afhandeling van de rekeningen.

Bellen zonder kosten

Het tariefplan kun je in dit pdf-document nalezen. In het overzicht kun je bij de telefoonoproepen (‘usage voice National’) en bij de sms-tarieven (‘usage SMS’) de term CUG zien staan. Deze afkorting staat voor ‘Closed User Group’. Dit is een lijst met nummers waartussen zonder kosten gebeld kan worden. Het gaat over alle gsm-nummers aangesloten bij de hulpverleningszone alsook de vaste nummers van onze kazernes.

Tariefplan

De meest voorkomende kosten beschrijven we hieronder. De rest van het gsm-tariefplan vind je terug op onze netwerkschijf, of kun je hier downloaden.

De vast kost bepaal je zelf, aan de hand van je gewenste data-verbruik. Je kiest dus op voorhand één van onderstaande data-formules. Bellen, sms’en, het overschrijden van data, … wordt apart bijgeteld.

Data Kost
0,5 GB € 2,00
1,5 GB € 4,50
3,0 GB €10,00
6,0 GB €25,00
9,0 GB €45,00

Vervolgens vind je hier ook de tarieven voor het verbruik van bellen, sms, mms en bijkomende data:


Bellen
CUG Gratis Naar alle nummers van de zone en de nummers die door de zone aangevraagd zijn.
Nationaal € 0,0475 per minuut Vast of mobiel, zelfde of andere operator
Van België naar Europa € 0,025 naar vaste toestellen

€ 0,050 naar mobiele toestellen
Roaming IN Gratis Gebeld worden in het buitenland
Roaming UIT € 0,0475 per minuut Bellen vanuit het buitenland

SMS
Nationaal Gratis
Internationaal € 0,0331 per sms

MMS
Nationaal Gratis
Internationaal € 0,0331 per sms

Data
Verbruik als je je volume overschrijdt € 0,0248 per MB

De kosten voor internationaal verbruik vind je gedetailleerd in dit document. De tabel hierboven geldt voor de meeste Europese landen.

Interesse?

Wil je als personeelslid van onze zone gebruik maken van dit tariefplan, stuur dan een e-mail naar gsm@zuidwestlimburg.be.

Gebruik dit formulier om je aanvraag te doen:

Bellen aan een gunstig zonetarief Bellen.com
Meer nieuws
© Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy en voorwaarden Extranet Shop Contact Website by Brainlane