U bent hier
​​PLOT en de zone zoeken instructeurs of docenten

Het PLOT is op zoek naar meerdere externe instructeurs/docenten voor het geven van diverse opleidingsonderdelen. Ook onze eigen dienst Opleidingen is op zoek naar begeleiders voor de PPMO-testen en voor accreditatie ademlucht.

De ideale kandidaat om instructeur of docent te worden bij het PLOT is een actieve brandweer(m/v), die beschikt over inhoudelijke kennis en een specifieke expertise in één of meer van de volgende domeinen: brandbestrijding, preventie,technische hulpverlening, gevaarlijke stoffen, … enz.

Toelatingsvoorwaarden PLOT

  • Je hebt minimum 3 dienstjaren bij de brandweer
  • Je bent in principe in het bezit van het brevet Sergeant of je hebt voldoende en aantoonbare relevante ervaring in één of meer van de specifieke expertisedomeinen.
  • Je bent in het bezit van het getuigschrift FOROP1 of een pedagogisch diploma of je bent bereid om het getuigschrift FOROP1/pedagogische opleiding georganiseerd door PLOT brandweerschool te behalen

Heb je interesse en wil je meer weten over de specifieke voorwaarden en het uurtarief, neem dan contact op met Ine Snijkers, pedagoog aan de brandweerschool: tel: 089 77 82 67 of mail: ine.snijkers@plotlimburg.be .

Begeleiders PPMO en Ademlucht

Daarnaast zoekt ook nog onze eigen dienst opleiding begeleiders PPMO-testen en begeleiders accreditatie ademlucht voor de verschillende posten. Heb je interesse? Neem dan contact met Marc op. Mail: marc.coenen@zuidwestlimburg.be of tel: 011 26 44 24.

​​PLOT en de zone zoeken instructeurs of docenten Hulpverleningszone Zuid-West Limburg
Meer nieuws
© Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy en voorwaarden Extranet Shop Contact Website by Brainlane