U bent hier
Op de foto met de brandweer

Altijd al op de foto willen staan met een stoere brandweerman? Of op de ladder van een brandweerwagen? Het kon zaterdag 2 mei 2015 op de Grote Markt in Hasselt. Daar organiseerde de brandweer van hulpverleningszone Zuid-West Limburg, post Hasselt, een heuse fotoshoot voor Levensloop Hasselt en de strijd tegen kanker.

Brandweerpost Hasselt organiseerde een fotoshoot voor het goede doel, op zaterdag 2 mei 2015, op de Grote Markt van Hasselt. Je kon, tussen het winkelen door, voor een foto langskomen op de Grote Markt. Drie grote brandweerwagens, met uitgeschoven ladder, stonden te blinken in een aangenaam lentezonnetje. Het team van Levensloop Hasselt was er ook om onze brandweermannen en brandweervrouw te helpen bij deze leuke actie.

Professionele fotograaf

Voor 2 euro werd je door een professionele fotograaf - ook een brandweerman! - gefotografeerd samen met een brandweerman, of allen in brandweerpak, met helm, ... Heel wat geïnteresseerden schoven aan om voor de lens te komen staan: echtgenotes van brandweermannen, scouts, vriendengroepen en vooral veel kindjes. De sfeer zat goed, er werd heel wat afgelachen en mooi geposeerd. Alle modellen ontvingen van de fotograaf een link naar hun foto op onze digitale fotopagina, die ze dan konden downloaden, sharen, tweeten, ...

Actie tegen kanker

De opbrengst van deze fotoactie bedroeg ongeveer 900 euro en gaat integraal naar  Levensloop Hasselt (Stichting Tegen Kanker).

Aan alle modellen, supporters en gulle gevers: dank je wel om ons te steunen! Wij maken ons alvast klaar voor het Levensloop-evenement van 23 en 24 mei: 24 uur stappen/lopen tegen kanker. Tot in Kiewit!

    Op de foto met de brandweer Hulpverleningszone Zuid-West Limburg
    Meer nieuws
    © Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy en voorwaarden Extranet Shop Contact Website by Brainlane