U bent hier
South-West Soccer Cup: Post Tongeren kampioen!

De voetbalploeg van post Tongeren heeft voor het tweede jaar op rij de South-West Soccer Cup gewonnen. In een spannende finale wonnen ze tegen de ploeg van post Lommel (Hulpverleningszone Noord-Limburg) met 5-2. Gefeliciteerd, jongens! Knap gedaan.

De editie 2019 van de South-West Soccer Cup moest noodgedwongen verhuizen naar een andere locatie. “Jammer, dachten wij als organisatie,” zegt Kris Coune (post Sint-Truiden). “Maar de reacties van de deelnemers waren erg positief. Er hing een betere sfeer, betere samenhang, alles verliep vlot en losjes, … dus dat was alvast een meevaller. Ook de weergoden waren ons gunstig gezind met ideaal voetbalweer!”

Finalist Lommel

Prima omstandigheden voor een geslaagd tornooi dus. Acht ploegen schreven zich in voor deze editie, waaronder ook collega’s uit hulpverleningszone Noord-Limburg. Het is die ploeg - van post Lommel- die het in de finale moest opnemen tegen post Tongeren. In deze finale toonde de mannen van Tongeren zich alweer de sterkste en zo nemen zij voor de tweede opeenvolgende keer de wisselbeker mee naar Tongeren! Bedankt aan de ploeg uit Lommel voor jullie deelname en strijdvaardigheid!

Borgloon wint penalty cup

Diego Dewilde van post Tongeren (en ook van de zonale dispatch) nam trots de beker in ontvangst, uit handen van onze zonecommandant Bert Swijsen. Bovendien waren er nog winnaars! Kris Coune: “Een nieuwtje dit jaar was de penalty cup, die we voor de eerste keer organiseerden. Hier was post Borgloon de beste. Gefeliciteerd en op naar de vierde editie in juni 2020!”

Aan alle deelnemers: dank je wel om mee te doen! En een dikke proficiat aan de winnaars!

South-West Soccer Cup: Post Tongeren kampioen! Hulpverleningszone Zuid-West Limburg
Meer nieuws
© Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy en voorwaarden Extranet Shop Contact Website by Brainlane