U bent hier
South-West Soccer Cup: Voetbaltornooi voor de Limburgse brandweer

Onze collega's van Sector Zuid organiseren voor de derde keer een heus voetbaltornooi voor brandweerlieden. Dit zal plaatsvinden op zondag 16 juni 2019 in Sint-Truiden en is bedoeld voor alle brandweerploegen van onze provincie. Roep je collega’s samen en schrijf je in!

Tijdens deze South-West Soccer Cup strijden de teams met 5 tegen 5 voor de wisselbeker die nu nog in handen is van post Tongeren. Zie je die wisselbeker graag naar jouw post komen? Stel dan nu een team van 5 collega’s samen en schrijf je in. “Samen sporten in een ontspannen sfeer, mèt en tegen je brandweercollega’s, is een ideale activiteit als teambuilding!” vindt Kris Coune van post Sint-Truiden.

Win de wisselbeker

Net zoals bij de vorige edities zullen de deelnemende brandweerploegen strijden om een wisselbeker. Jelle: "De winnaar van het tornooi vorig jaar, post Tongeren, heeft de eer om de trofee een jaar lang te mogen bezitten. Maar de Tongenaren zullen nu genoodzaakt zijn om hun titel tijdens deze editie van de South-West Soccer Cup te verdedigen." Kris voegt toe: "Bedenk dat het nu gaat om een echt interzonaal kampioenschap! De zones Noord- en Oost-Limburg mogen ook deelnemen."

Versla het dreamteam

Twijfel je nog of je met je ploeg of post zal deelnemen? Dan kan dit feit je misschien overtuigen: vorig jaar was er alvast één ploeg met officieren ingeschreven. Onder de deelnemers klinkende namen als sectorcommandanten Van Kerckhove en Van der Have, kolonel Swijsen en kapitein Ceyssens. Laat de kans niet liggen om dit 'dreamteam' (en allicht nog andere teams) alle hoeken van het plein te laten zien!

Nieuwe locatie

Dit jaar verhuist de actie naar het voetbalveld van Nieuw Sint-Truiden aan de Sportlaan 1. Ook een kunstgrasveld in een iets bescheidenere omgeving dan Stayen, maar laat dat de pret niet bederven! “De actie gebeurt toch op het veld,” knipoogt Kris.” Partner, familie of collega's die komen supporteren, zijn van harte welkom! En na de inspanning volgt de ontspanning: je mag, nadat je bloed, zweet en tranen hebt gelaten op de grasmat, je douchen in de kleedkamers.”

Inschrijven

Overtuigd? Stel snel een ploeg van minimum 5 spelers (plus eventueel nog reserve-spelers) samen, schrijf je in via Jelle Spiritus of Kris Coune (kris.coune@zuidwestlimburg.be) en maak het inschrijfgeld van 50 euro per deelnemende ploeg over op het rekeningnummer BE69 9731 6635 9478. Vermeld bij de overschrijving ook de teamnaam!

Praktische info:

  • South-West Soccer Cup
  • Zondag 16 juni 2019
  • Start om 12.00 uur
  • Adres: Kunstgrasveld Nieuw Sint-Tuiden, Sportlaan 1, 3800 Sint-Truiden
  • € 50,- per deelnemende ploeg van 5 deelnemers, overschrijven op rekeningnummer BE69 9731 6635 9478
  • Inschrijven vóór dinsdag 28 mei 2019
  • Inschrijving mailen naar Jelle Spiritus of Kris Coune
South-West Soccer Cup: Voetbaltornooi voor de Limburgse brandweer Hulpverleningszone Zuid-West Limburg
Meer nieuws
© Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy en voorwaarden Extranet Shop Contact Website by Brainlane