U bent hier
Vacatures bij de brandweer

Wil je graag werken bij de brandweer, hetzij als brandweerman of -vrouw, hetzij als administratief of technisch bediende? Op deze vacaturepagina vind je openstaande functies bij onze collega-hulpverleningszones en bij onze partners.

Werken bij de brandweer

Abonneer je via www.ikwordbrandweer.be op de vacature-alert, met daarin een overzicht van alle vacatures binnen onze brandweer- en hulpverleningszones in België.

Wil je weten hoe je brandweer (m/v) kunt worden? Surf naar "Hoe word je brandweerman of -vrouw?"

Het jobaanbod met vacatures binnen onze eigen hulpverleningszone Zuid-West Limburg, vind je op "Werken bij de brandweer". Ook daar kun je je abonneren op een vacaturenieuwsbrief.

Brandweerzone Rivierenland

Brandweerzone Rivierenland (Mechelen en omgeving) is op zoek naar een diensthoofd Human Resources Management (HRM). Solliciteren kan tot en met 20 september 2020. Alle info op de vacaturepagina van zone Rivierenland.

Werken als brandweer(m/v) bij de NATO

De NATO is op zoek naar een nieuw diensthoofd voor zijn 'Fire and Emergency Services - NATO Headquarters', een functie op master/HOLT-niveau (werkplek: Brussel). Daarnaast zoekt NATO ook brandweerlieden voor de 'Airborne Early Warning and Control Force Headquarters' in het Duitse Geilenkirchen.

  • Het hoofdkwartier van veiligheids- en controlecentrum van de NATO voor ons luchtruim is op zoek naar brandweerlieden. Dit hoofdkwartier is gevestigd in het Duitse Geilenkirchen. Solliciteren voor de functie van brandweerman of -vrouw bij de NATO doe je in het Engels, via deze pagina (lees de jobomschrijving en klik onderaan op 'Apply'). Sollicitatiedeadline is woensdag 7 oktober 2020. (Eventueel moet je eerst registreren, alvorens de vacatures te kunnen zien)
  • De veiligheidsdiensten van het NATO-hoofdkwartier in Brussel zijn op zoek naar een nieuw diensthoofd voor de Brandweer- en Noodhulpdiensten op de site van de NATO in Brussel. Dit is een leidinggevende functie op universitair niveau (master/HOLT). De uitgebreide vacature kun je in deze pdf nalezen. Je kan ook terecht op de jobwebsite van de NATO voor deze vacature. Daar kun je ook solliciteren, nog tot voor 18 september 2020. (Eventueel moet je eerst registreren, alvorens de vacatures te kunnen zien)

Werken bij onze partners

Vacature stad Hasselt

De stad Hasselt heeft regelmatig nieuwe vacatures. Kijk voor de meest recente jobaanbiedingen op de website van stad Hasselt.

Vacatures stad Tongeren

Ook de stad Tongeren heeft regelmatig nieuwe vacatures. Kijk voor de meest recente jobaanbiedingen op de vacaturewebsite van de stad Tongeren.


Vacatures bij de brandweer www.civieleveiligheid.be
Meer nieuws
© Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy en voorwaarden Extranet Shop Contact Website by Brainlane