U bent hier
Vacatures bij de brandweer

Wil je graag werken bij de brandweer, hetzij als brandweerman of -vrouw, hetzij als administratief of technisch bediende? Op deze vacaturepagina vind je openstaande functies bij onze collega-hulpverleningszones en bij onze partners.

Werken bij de brandweer

Abonneer je via www.ikwordbrandweer.be op de vacature-alert, met daarin een overzicht van alle vacatures binnen onze brandweer- en hulpverleningszones in België.

Wil je weten hoe je brandweer (m/v) kunt worden? Surf naar "Hoe word je brandweerman of -vrouw?"

Het jobaanbod met vacatures binnen onze eigen hulpverleningszone Zuid-West Limburg, vind je op "Werken bij de brandweer". Ook daar kun je je abonneren op een vacaturenieuwsbrief.

Vacature bij brandweer Brussels Airport

De Fire & Emergency Services van Brussels Airport zijn op zoek naar een Training & Proficiency Coördinator. Voor deze functie van opleidings- en trainingscoördinator zoekt de brandweer van de luchthaven in Zaventem iemand met een bachelordiploma, houder van een brevet adjudant en FOROP. Veel meer informatie over deze vacature vind je op de jobpagina van Brussels Airport.

Vacature bij brandweer Antwerpen

De brandweer van stad Antwerpen zoekt een voltijds deskundige GIS (B1-B3), om hun Directie Technologie te versterken. Als GIS-deskundige ben je verantwoordelijk voor de GIS-cel binnen de directie Technologie en stuurt hierbij 2 collega’s aan. Solliciteren kan tot en met 6 februari 2020. Alle informatie over deze vacature vind je terug op de website van brandweer Antwerpen.

Vacature bij zone Centrum (Gent)

De brandweer van Gent - Zone Centrum - zoekt een preventionist brandpreventie voor de versterking van hun dienst Technische Preventie. Solliciteren kan tot en met 8 februari 2020. Alle info over deze vacature en andere vacatures bij zone Centrum op hun website.

Werken bij onze partners

Vacature stad Hasselt

De stad Hasselt heeft regelmatig nieuwe vacatures. Kijk voor de meest recente jobaanbiedingen op de website van stad Hasselt.

Vacature stad Beringen

De stad Beringen zoekt een noodplanningscoördinator (niveau master of gelijkgesteld).

Vacatures bij de brandweer www.civieleveiligheid.be
Meer nieuws
© Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy en voorwaarden Extranet Shop Contact Website by Brainlane