U bent hier
Voetbaltornooi voor brandweer op Stayen

Onze collega's van Sector Zuid organiseerden voor de tweede keer een voetbaltornooi, op het kunstgras van het STVV-voetbalstadion. Deze tweede editie van de South-West Soccer Cup is gewonnen door de collega’s van post Tongeren. Gefeliciteerd! Van onze 8 posten streed telkens 1 ploeg mee voor de wisselbeker. Titelverdediger Hasselt haalde de finale niet. Een korte terugblik.

Het was de ploeg van Heusden-Zolder die in de finale het vuur aan de schenen van post Tongeren legde. Tevergeefs. De beker verhuist dus van Hasselt naar Tongeren. Gelukkig blijft de South-West Soccer Cup wel in onze zone. Want er waren kapers op de kust, en wel uit Bree en Lommel. Alvast een hele dikke dankjewel voor hun deelname!

Hevige finale

“Er waren enkele duels die scherp waren, soms misschien net erover... we zullen het winnaarsmentaliteit noemen zeker,” blikt Kris Coune van post Sint-Truiden geamuseerd terug. “De finale was ook hevig, maar ruim en verdiend gewonnen door de collega's van post Tongeren. Hier moesten de mannen van Heusden-Zolder zich gewonnen geven.”

naar de foto's!


    Voetbaltornooi voor brandweer op Stayen Hulpverleningszone Zuid-West Limburg
    Meer nieuws
    © Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy en voorwaarden Extranet Shop Contact Website by Brainlane