U bent hier
Wij zoeken een nieuwe uitbater voor onze Bistro H

Voor ons cafetaria Bistro H, dat overigens ook gebruikt wordt door onze buren van de politie en de noodcentrale, zoeken we nieuwe uitbaters. Heb je interesse? Wil je de uitbatingsvoorwaarden weten? Neem dan contact met ons op!

Het cafetaria van de brandweer – Bistro H, dat overigens ook gebruikt wordt door onze buren van de politie en de noodcentrale – voorziet de medewerkers op Campus H (politie, noodcentrale, brandweer, justitie, …) elke werkdag van verse maaltijden.

Broodjes, soep, pasta’s, … maar ook een verse saladbar en andere warme maaltijden worden er geserveerd voor de helden die elke dag instaan voor jouw veiligheid. Hiervoor zoeken we een nieuwe uitbater!

Vraag de voorwaarden op

Heb jij horeca-ervaring en zie je het zitten om met jouw team ons te voorzien van koude en warme maaltijden? 

Vraag dan vandaag nog onze concessievoorwaarden op bij Nadia Bex, via mail: nadia.bex@zuidwestlimburg.be.

Zij kan je ook het inschrijvingsformulier bezorgen, als je je kandidaat wilt stellen als uitbater van onze Bistro H.

Stel je vragen

Een bezoek, een rondleiding of extra toelichting nodig om je kandidatuur voor te bereiden? Contacteer dan onze zonecommandant, Bert Swijsen, via mail bert.swijsen@zuidwestlimburg.be – hij beantwoordt met veel plezier al jouw vragen.

Hoe deelnemen?

Wens je effectief deel te nemen aan deze mededinging? Zorg dat dan je voldoet aan alle voorwaarden, gesteld in het concessiedocument. 

Schrijf je in via het inschrijvingsformulier (aan te vragen via mail) en bezorg ons alle gevraagde documenten en gegevens vóór 12 juni 2023, 11:00 uur. 

Je dient je kandidatuur geldig in door je inschrijving te overhandigen tegen een afgiftebewijs vóór de vermelde deadline aan mevrouw Nadia Bex, Hulpverleningszone Zuid-West Limburg, Zwarte-Brugstraat 1, 3500 Hasselt.

Succes!

© Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy Extranet Shop Vacatures Contact Website by Brainlane