U bent hier
Brandweer doet mee met Levensloop Hasselt

Tientallen vrijwilligers die voor de hulpverleningszone Zuid-West Limburg werken, hetzij als brandweerman of -vrouw, hetzij als administratief bediende, lieten zaterdag 23 en zondag 24 mei  '15 hun goed hart zien: ze namen deel aan de 24-urenloop van Levensloop Hasselt. Dat bracht meer dan 5000 euro op voor de strijd tegen kanker!

Een 24-urenloop voor het goede doel, dat is in een notendop Levensloop. In het weekend van 23 en 24 mei '15 werd het evenement ook in Hasselt georganiseerd. Het loopevenement en alle randactiviteiten vonden plaats op en rond de atletiekpiste van Kiewit.

Het team van brandweer Hasselt nam niet alleen deel aan de 24-urenloop, de brandweermannen en -vrouwen en hun collega's van de administratieve diensten zorgden ook voor lekkere versnaperingen, een zoektocht voor de kinderen en animatie.

In de aanloop naar de 24-urenloop van Levensloop Hasselt, zamelde het levensloopteam van de zone al heel wat geld in. Dankzij een oud ijzerinzameling kon de jeugdbrandweer van Hasselt 200 euro schenken aan Levensloop Hasselt. Diezelfde jeugd heeft tijdens de viering van 20 jaar jeugdbrandweer Hasselt Levensloop-gadgets verkocht. Opbrengst: 300 euro. Dank je wel, jeugdbrandweer!

HAZODI wint hulpverlenerstornooi

Onze Levensloop-ploeg had zich als doel gesteld minimum 2 000 euro op te halen. Daarom organiseerde post Hasselt een zaalvoetbaltornooi voor hulpverleners, op zaterdag 25 april 2015. Het team van politiezone HAZODI won de finale en ging met de hoofdprijs naar huis. Alle teams deden hun best om ook na het tornooi de kas te spijzen (en het bier te laten vloeien). Dat betekende dat supporters en spelers samen voor een mooi som van 900 euro zorgden.

Fotoshoot

De gemotiveerde brandweermannen en -vrouwen organiseerden ook nog een fotoshoot op de Hasseltse Grote Markt. Op zaterdagmiddag 2 mei kon je je laten fotograferen door een echte fotograaf, met als achtergrond een echte brandweerwagen, en als 'compagnon' een van onze stoere en knappe brandweermannen. Per foto betaalde je 2 euro voor de Stichting tegen Kanker en Levensloop Hasselt. Een leuke actie die meer dan 700 euro opbrancht. Meer info: lees Op de foto met de brandweer.

Dank je wel!

Zaterdag 23/5 moest de apotheose van onze actie worden. Daarom wilden we graag heel wat supporters naar de atletiekpiste van Kiewit lokken. Op onze stand kon je vanaf 14:30 uur onder andere het Vulcanusbier proeven, mee doen aan de GEO-cache wedstrijd, onze lopers aanmoedigen, of gewoon de sfeer opsnuiven. Aangezien het om een 24-urenloop ging, waren we 24 op 24 uur op het evenement aanwezig. Onze meest muzikale collega's gaven nog een nachtelijk concert op het grote podium. Alles samen brachten onze Levensloop-acties meer dan  euro 5000 euro op. Dank je wel aan iedereen die een steentje bijdroeg!

Brandweer doet mee met Levensloop Hasselt Hulpverleningszone Zuid-West Limburg
Meer nieuws
© Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy en voorwaarden Extranet Shop Contact Website by Brainlane