U bent hier
De brandweer bezoeken

 

Bezoek de brandweer

 

Vanaf september 2021 heten we jullie weer erg welkom in onze brandweerkazernes. Vanaf dan zijn er namelijk opnieuw groepsbezoeken mogelijk, wel nog steeds met toepassing van de coronamaatregelen van dat moment. Je vindt het aanvraagformulier onderaan deze pagina. Lees vooraf wel even de voorwaarden. Bedankt en misschien tot ziens!

Via een interactieve presentatie met focus op brandveiligheid en een rondleiding in de kazerne, met een woordje uitleg bij de verschillende voertuigen, dompelen we jou en je gezelschap onder in de wereld van de brandweer.

Voorwaarden voor een groepsbezoek

Scholen

Lagere en middelbare scholen zijn van harte welkom in een van onze kazernes. We vragen wel dat leerlingen minstens in het eerste leerjaar zitten.

Kleuterklassen verwijzen we door naar het Bravo-project, waarbij de kleuters in de eigen school of klas met de brandweer en met brandveiligheid kunnen kennismaken. Hiervoor werken we samen met de Stichting Brandwonden, dat een speels en attractief opleidingspakket (Bravo) samenstelde.

Toch enkele dingen om rekening mee te houden:

 

Aanvraagformulier voor een bezoek aan de brandweer

Gegevens vereniging of school

(*) Verplicht veld

Gegevens contactpersoon

(*) Verplicht veld

Gegevens van de groep

(*) Verplicht veld

Gewenste datum & tijd bezoek

Een bezoek aan een brandweerkazerne duurt ongeveer 2 uren en kan enkel op weekdagen. (*) Verplicht veld

Nog vragen of speciale verzoeken, neem dan telefonisch contact met ons op het nummer 011 42 03 85 (enkel tijdens kantooruren).

© Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy en voorwaarden Extranet Shop Contact Website by Brainlane