U bent hier
De brandweer bezoeken

 

Bezoek de brandweer

 

Met je vereniging of school de brandweer bezoeken? Dat kan. Een aantal van onze brandweerposten in hulpverleningszone Zuid-West Limburg staat open voor een bezoek. We geven graag wat meer uitleg over inhoud en voorwaarden.

Een interactieve presentatie met focus op brandveiligheid en een rondleiding in de kazerne, met een woordje uitleg bij de verschillende voertuigen, dompelen je onder in de wereld van de brandweer.

Voorwaarden voor een bezoek

Scholen

Voor scholen werkt de zone samen met de Stichting Brandwonden. We bieden zo de kinderen een speels en attractief opleidingspakket (Bravo) aan. In de weken voor het bezoek werken de kinderen in de klas een leertraject af waarin brandveiligheid en brandwonden voorkomen centraal staan.

Instappen in het Bravo-project is niet gratis. Met uitzondering van bezoeken in het kader van het Bravo-project (Brandwonden voorkomen), zijn schoolbezoeken niet mogelijk in de maanden mei en juni.

 

Aanvraagformulier voor een bezoek aan de brandweer

Gegevens vereniging of school

Gegevens contactpersoon

Gegevens van de groep

Gewenste datum & tijd bezoek

Een bezoek aan een brandweerkazerne duurt ongeveer 2 uren en kan enkel op weekdagen.

Nog vragen of speciale verzoeken, neem dan telefonisch contact met ons op het nummer 011 42 03 85 (enkel tijdens kantooruren).

© Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy en voorwaarden Extranet Shop Contact Website by Brainlane