U bent hier
Verkeersmaatregelen tijdens Pukkelpop 2017

Tijdens Pukkelpop 2017 is de Kempische Steenweg (N74) ter hoogte van Kiewit afgesloten. Fietsers en voetgangers zijn wel toegelaten. Hou er rekening mee als je tussen woensdag 16 augustus, 06:00 uur 's ochtends, en zondag 20 augustus, 16:00 uur, richting Hasselt trekt.

Tussen 16 en 20 augustus 2017 is de Kempische Steenweg (N74) in Hasselt en Kiewit afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, ter hoogte van het festivalterrein van Pukkelpop. Om heel precies te zijn: het stuk van de Kempische Steenweg tussen het kruispunt met de Vijverstraat/Tulpinstraat en het kruispunt met de Europlaan/Walenstraat is enkel toegankelijk voor fietsers en voetgangers. De weg gaat dicht op woensdag 16 augustus om 6 uur 's ochtends, tot zondag 20 augustus 2017 om 16:00 uur. Dan gaat de N74 weer open.

Philipsbrug

Ook de Philipsbrug aan de Cordacampus blijft tijdens Pukkelpop dicht. De Cordacampus zelf is wel nog bereikbaar met de wagen of de bus, vanuit het centrum van Hasselt. Volg hiervoor de aangeduide omleidingen. Ook de buurt (woonwijken, handelaars, stadscentrum) is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer

  • De parkings in de omgeving blijven gewoon open
  • Fietsers en voetgangers mogen de afgesloten N74 wel op
  • Op woensdag 16 augustus gaat de N74 of Kempische Steenweg dicht
  • Op zondag 20 augustus, in de namiddag, zou de Kempische Steenweg weer terug open gesteld worden voor alle verkeer.

Doorgaand verkeer

Doorgaand verkeer vermijdt best de N74 door gebruik te maken van de omleidingen via de E313, het afrittencomplex in Lummen en de E314 met het afrittencomples in Houthalen-Helchteren.

Wil je dus het centrum van Hasselt bereiken zonder in de file te staan in de omgeving van Pukkelpop, volg dan de omleidingspijlen.

Lokaal verkeer

Voor het lokale verkeer in en rond Kiewit zijn er ook omleidingsroutes voorzien. Hou wel rekening met tijdelijk eenrichtingsverkeer in de Kiewitstraat, Ranonkelstraat en de Slangbeekstraat.


Als je de omleidingsroutes zoals aangeduid, volgt, zijn alle woningen en handelszaken in de omgeving van het festivalterrein bereikbaar.

Informatie bereikbaarheid Pukkelpop

Met vragen en suggesties over de bereikbaarheid van je woning of handelszaak, kun je contact opnemen met bereikbaarheidsadviseur Tom Buntinx, via het nummer 011/433 855.

Meer info en plannetjes om te downloaden vind je op de website van de stad Hasselt.

Volg ook Politie LRH en Hulpverleningszone Zuid-West Limburg op de sociale media:

Verkeersmaatregelen tijdens Pukkelpop 2017 Pukkelpop.be
Meer nieuws
© Hulpverleningszone Zuid-West Limburg Home Privacy en voorwaarden Extranet Shop Contact Website by Brainlane